Zicht op Architectuur


Rondleidingen voor besloten groepenNaast de architectuurwandelingen en fiets- of bustochten geef ik ook rondleidingen aan besloten groepen. Dit kunnen privérondleidingen zijn voor een klein gezelschap, bijvoorbeeld als u eens gasten heeft die u graag meer van de Den Haag zou willen laten zien.
Maar ook rondleidingen voor grote groepen zijn mogelijk. U kunt hierbij denken aan: families, verenigingen, bedrijfsuitjes of de Lions of Rotary Club.

Omdat ik mijn rondleidingen baseer op de ‘Architectuurgids Den Haag’, zijn de mogelijkheden om de rondleidingen aan te passen aan uw eigen wensen eindeloos. Heeft u belangstelling voor een specifieke architect, stadsdeel of bouwstijl? Of misschien vind u het leuk om eens in de zeehavens te kijken en een harinkje te eten? Laat het mij weten en ik kijk samen met u naar de mogelijkheden om een boeiende rondleiding voor u samen te stellen. U bepaalt hierbij zelf of u een wandeling wilt maken, liever de fiets pakt of u comfortabel laat vervoeren in een – al dan niet antieke – bus of een ander voertuig naar keus. De duur van de rondleidingen kan variëren van anderhalf tot twee uur, een dagdeel (ochtend of middag ) of een gehele dag.

Prijzen zijn afhankelijk van de duur van de rondleiding en de aard van uw vervoer.
Vraagt u gerust vrijblijvend een offerte aan.